Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix filmatiserar ”Winx Club”

Datum: 09/05/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har valt att göra verklighet av historien om de sex feerna i den animerade serien ”Winx Club” i en helt ny “live-action” ungdomsserie.

“Live-action” innebär att den kommande serien kommer att ha riktiga skådespelare och inte vara animerad som orginalserien. Det kommer för övrigt vara första gången som feerna filmatiseras.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Serien ”Winx Club” skapades i Italien 2004, och har sedan dess blivit en av de mest populära tecknade serierna på Netflix, som år 2016 även hade exklusiv premiär på spin-off-serien ”World of Winx” som utspelar sig i samma universum. Netflix säger att serien är mycket populär över hela världen.

Planerna på att filmatisera ”Winx Club” är helt nya, så streamingtjänsten har ännu inga upplysningar om premiärdatum eller medverkande skådespelare, men Erik Barmack, VP för International Originals hos Netflix säger i pressmeddelandet:

“Winx är ett globalt fenomen och vi ser verkligen fram emot att vara med och utveckla nästa spännande kapitel av Winx, där de berömda feerna kommer att växa upp tillsammans med sin publik och utforska komplexa teman precis som riktiga tonåringar”.

Se “Winx Club” och “World of Winx” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar