Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix bekräftar Marco Polo säsong 2

Datum: 24/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

marco-polo-netflixStreamingtjänsten Netflix har precis annonserat att det kommer en fortsättning till serien Marco Polo och den nya säsongen blir på 10 avsnitt.

Marco Polo, det medryckande äventyret som följer den berömda upptäcktsresandens bedrifter i Kublai Khans imperium under 1300- talets Kina, kommer nu tillbaka till glädje för Netflix världen över och skaparen John Fusco är med igen i samarbete med exekutiv producent Dan Minahan (Game of Thrones). De Oscarnominerade regissörerna Joachim Rönning och Espen Sandberg (Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales) som låg bakom de två första avsnitten under första säsongen fungerar också som exekutiva producenter i den nya säsongen.

Var äventyret om Marco Polo tar oss i säsong 2 är vet man ännu inte, men det står klart att alla seriens skådespelare återvänder till den nya säsongen och det blir således återträff med bland annat Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen och Chin Han.

Mottaget av serien om den berömda upptäcktsresanden var lite blandat, då många medier jämförde den med HBO-serien Game of Thrones, varpå Marco Polo inte var på samma nivå och själva historien i Marco Polo uppfattades inte som särskilt unik. Inte desto mindre har Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix uttalat sig om att serien har blivit bra mottagen av Netflixmedlemmarna.

Det är inte annonserat när Marco Polo säsong 2 får premiär, men det kan antagas att de nya avsnitten får premiär under samma månad som den första säsongen blev tillgänglig. Det är nämligen samma tidsramar som tidigare Netflixserier har använt. Marco Polo säsong 1 hade premiär på Netflix i december 2014    Skriv kommentar