Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mystiken återvänder i The OA säsong 2

Datum: 28/03/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Förra året överraskade streamingtjänsten Netflix allt och alla då de från ingenstans sände ut en trailer för Netflix-serien The OA som fick premiär blott ett par dagar efter.

Nu kan Netflix emellertid avslöja att mystiken återvänder i en ny säsong av The OA. Se annonseringen nederst.

Serien, som handlar om en ung blind kvinna som försvinner och dyker upp 7 år senare med synen tillbaka, blev av några amerikanska medier utropad till att vara bättre än Netflix-serien Stranger Things, vilket vå sägas är ett fint erkännande. Huruvida den nya säsongen av The OA kommer leva upp till det renommét får tiden utvisa.

Det har dock inte offentliggjorts var handlingen utspelar sig i den nya säsongen, man man förväntar sig att säsong 2 följer upp på den gåtfulla säsong 1 som bjöd på ett par bisarra och frustrerande cliffhangers.

Första säsongen av The OA regisserades av Zal Batmanglij (Sound of my Voice, The East) och Brit Marling, som också är huvudrollsinnehavare och var med och skrev manus till serien. Om det kommer vara samma konstellation för säsong 2 vet man ännu inte.

Det samma gäller premiärdatumet för säsong 2 som Netflix också håller tätt intill kroppen. Flixfilmer kommer dock naturligtvis att meddela premiärdatumet så fort det avslöjas.

Se The OA på Netflix Sverige. Serien kan ses i Ultra HD 4K.    Skriv kommentar