Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mr. Peabody & Sherman som ny animationsserie på Netflix

Datum: 11/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

mr-peabody-sherman-netflix-danmark-300x185Filmen om den otroligt kloka och ovanliga hunden Mr Peabody och hans adoptivson Sherman, hade premiär på de svenska biograferna förra året, men är nu den udda duon tillbaka i en helt ny animerad serie. Netflix skriver i ett pressmeddelande att streamingtjänsten samarbetar med Dreamworks Animation med en serie på 13 avsnitt.

Serien heter The New Mr. Peabody and Sherman Show och vänder sig till barn i åldern 8-12 år, men föräldrarna kan också följa med, enligt pressmeddelandet. Den första säsongen kommer att ha exklusiv premiär på Netflix Sverige i oktober.

I Serien har Peabody och Sherman skapat sin egna tv-show, som sänds från deras imponerande hem på Manhattan. Med hjälp av tidsmaskinen som Peabody har uppfunnit, får de två besök av historiska gestalter som Mozart, Napoleon och Edgar Allan Poe. Det hela sker framför en riktig publik där de många gästerna eller galna grannarna ständigt gör så att något oförutsägbart händer.

Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock) står för berättarrösten till Mr Peabody, medan Max Charles (American Sniper), som också gjorde rösterna i förra årets film, återintar sin roll som Sherman. Serien kommer naturligtvis också att finnas med svenska röster på Netflix Sverige. Huruvida detta är densamma som från biograf-filmen är ännu okänt.

Se The New Mr. Peabody and Sherman Show på Netflix Sverige från den 9.e oktober.    Skriv kommentar