Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Midnight Run

Datum: 16/12/2019 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 1988
Genrer: Action, Comedy, Crime, Thriller
Regissör: Martin Brest
Medverkande: Robert De Niro, Charles Grodin, Yaphet Kotto, John Ashton
Land: USA
Språk: English
IMDB-karakter: 7.5

[WPCR_SHOW POSTID="ALL" NUM="3"] Handling: En före detta polis som numera är prisjägare blir erbjuden 100 000 dollar för att eskortera en revisor som hamnat i onåd hos maffian från New York till Los Angeles.



Se Midnight Run på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.se



Midnight Run hade premiär på Netflix Sverige den 16. december, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Midnight Run kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Se trailern till Midnight Run:



Notera vänligast att ovanstående information och trailer till Midnight Run är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Midnight Run

  1. Steve - kl. 03:23, 18-12-2019:

    Min absoluta favoritfilm, alla kategorier! Ett fantastiskt samspel mellan De Niro och Grodin gör denna film otroligt sevärd! Jag ser ytterst sällan en film två gånger, denna har jag utan att överdriva sett 7-8 gånger.. Se den, du blir inte besviken!

    Skriv kommentar