Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Michael Bay gör ny actionfilm åt Netflix

Datum: 21/06/2018 | Inga kommentarer Nyheter

“Six Underground” är namnet på nästa svindyra storfilm från streamingtjänsten Netflix. Den kommande actionthrillern kommer att regisseras av den legendariska actionregissören Michael Bay (”Transformers”) och ha Ryan Reynolds (”Deadpool”) i huvudrollen.

Manuset är dessutom utvecklat av Paul Wernick och Rhett Reese, som också är hjärnorna bakom ”Deadpool” och ”Deadpool 2”.

Det upplyser streamingtjänsten Netflix om i ett pressmeddelande.

Den kommande storfilmens handling är inte avslöjad, men den amerikanska hemsidan Deadline säger sig veta att ”Six Underground” kommer att vara ”hög på testosteron”, vilket heller inte är någon överraskning när det är Michael Bay som regisserar.

Michael Bay är en av världens mest kommersiellt framgångsrika regissörer, och gjorde sig ett namn redan efter debutfilmen ”Bad Boys”, medan ”Armageddon” och naturligtvis ”Transformers”-filmerna endast har bidragit till att göra hans namn ännu mer välkänt.

I ”Six Underground” återförenas skådespelaren Ryan Reynolds med gänget bakom ”Deadpool” igen, då de som tidigare nämnt även står bakom manuset för den kommande filmen från Netflix. ”Deadpool”, som är den mest inkomstbringande barnförbjudna filmen någonsin, blev för övrigt också Ryan Reynolds stora offentliga genombrott.

”Six Underground” påstås ha en budget på $150 miljoner, vilket är något mer än äventyrsfilmen ”Bright” med Will Smith, Joel Edgerton och Noomi Rapace som hade premiär den 22 december 2017.

Inspelningarna börjar i sommar, och ”Six Underground” kommer att ha exklusiv världspremiär på Netflix år 2019.    Skriv kommentar