Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mark Hamill med i nya avsnitt av Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

Datum: 13/10/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Senare i år får andra säsongen av Guillermo del Toros animerade serie ‘Trollhunters’ premiär på Netflix Sverige.

Det exakta premiärdatumet är ännu inte på plats, men Netflix har avslöjat ett par nya skådespelare som kommer bli en del av den redan imponerande rollbesättningen som består av bland annat Kelsey Grammer, Jonathan Hyde och Ron Perlman.

Mark Hamill, Lena Headey och David Bradley är alla nya i den kommande säsongen av ‘Trollhunters’, varav den förstnämnda nog är mest känd för sin roll som Luke Skywalker i Star Wars.

Netflix har också avslöjat att den nu avlidna Anton Yelchin som gör rösten till huvudrollen Jim Lake Jr och som även är känd från de tre Star Trek filmerna från 2009 också är med i den nya säsongen. Han hann göra rösterna innan han miste livet i en tragisk bilolycka under 2016.

‘Trollhunters’ (Trolljägarna) handlar om pojken Jim och hans bästa vänner som vid ett tillfälle får reda på att det finns en annan värld under deras stad där goda och onda troll kämpar mot varandra. Jim väljer snabbt sida då han känner till ondskan från sin skoltid och därför hjälper de goda trollen att bekämpa de onda.

‘Trollhunters’, som är gjord i samarbete med DreamWorks hade premiär på de första 26 avsnitten i december 2016 och vann tidigare i år hela 6 Emmy Awards, inklusive bästa regi av Guillermo del Toro.

Serien är gjord av Guillermo del Toro, medan den produceras av Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow), Dan Hageman (The Lego Movie), Kevin Hageman (The Lego Movie) m.m.

Den nya säsongen blir på 13 avsnitt och får premiär på Netflix Sverige i slutet på 2017.

Se ‘Trollhunters ‘på Netflix Sverige.    Skriv kommentar