Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Linnea Berthelsen får roll i Stranger Things säsong 2

Datum: 20/12/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix har nyligen avslöjat en rad nya ansikten till Stranger Things säsong 2 och bland dessa namnen fanns det en intressant nyhet sett med nordiska ögon. Det har nämligen avslöjats att en dansk medverkar i den nya säsongen av hit-serien.

Det är danska Linnea Berthelsen, som i Stranger Things kommer spela karaktären Roman, som beskrivs vara en känslomässigt påverkad och magnetisk ung kvinna som led en stor förlust som barn. Även om hon inte lever i Hawkins, är hon på ett mystiskt vis kopplad till de övernaturliga händelser på Hawkins National Laboratory.

23-åriga Linnea Berthelsen (bilden) har tidigare medverkat i mindre kortfilmer och teaterstycken, så det bliver spännande att se hur hon klarar sin nya roll när Stranger Things säsong 2 förväntas att få premiär på Netflix Sverige under sommarhalvåret 2017.

Foörutom den danska twisten så har det också bekräftats att Sean Astin, känd som hobbiten Sam från Sagan om Ringen-trilogin också kommer att medverka i den nya säsongen av Stranger Things, som den tidigare nörden Bob Newby, som nu arbetar på den lokala radiostationen Hawkins RadioShack.

Också Paul Reiser från bland annat Oscarsvinnaren Whiplash från 2014 kommer vara med som karaktären Dr Owens, som arbetar hos det beryktade Department of Energy.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Tidigare har det också bekräftats att alla de välkända ansiktena från första säsongen, inklusive Millie Bobby Brown, som spelar Eleven kommer vara med i säsong 2.

Det är ännu ingen information om vad som kommer att ske i säsong 2 som bliver på 9 avsnitt – vilket är ett avsnitt mer än säsong 1. Men skaparna Matt Duffer och Ross Duffer (The Duffer Brothers) har tidigare uttalat att de nya avsnitten ska ses som en fortsättning och inte enbart en säsong 2. ”Vi önskade inte att göra en serie som The Killing. Vi vill gärna lösa det primära mysteriet om Wills försvinnande i första säsongen, så att det således ska kännas som en 8 timmar lång film”

Serien Stranger Things är en kärleksförklaring till 90-talet där en ung pojke försvinner ut i tomma intet. Medan vänner, familj och polis letar efter pojken dras de in i ett extraordinärt mysterium som involverar topphemliga offentliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en mycket märklig liten flicka.

Stranger Things säsong 2 kan ses på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar