Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Krysten Ritter spelar Jessica Jones i ny Netflixserie

Datum: 02/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

jessica-jones-superhjäl-netflix-209x300Den nya superhjälteserien Jessica Jones, som Netflix producerat i samarbete med Marvel har fått huvudrollen tillsatt. Det blir den amerikanska skådespelerskan Krysten Ritter, som ska spela hjältinnan Jessica Jones. Det skriver The Hollywood Reporter.

Jessica Jones fick sina superkrafter efter att ha kolliderat i sin bil med en lastbil med radioaktiva ämnen. Efter flera månader i koma, vaknar hon upp med bland annat övermänsklig styrka och förmågan att flyga. Hon öppnar därefter sin egen detektivbyrå där hon hjälper människor och andra superhjältar med deras problem och fiender.

Krysten Ritter (nederst till höger) har tidigare medverkat i bland annat Confessions of a Shopaholic, What Happens in Vegas, samt serierna Breaking Bad och Don’t Trust the B- in Apartment 23.

krysten-ritter-jessica-jones-netflix-209x300Det har ännu inte offentliggjorts några andra medverkande i Jessica Jones, men Melissa Rosenberg, som tidigare har varit involverad i Twilightfilmerna, ska skriva och producera serien.

Jessica Jones blir på 13 avsnitt och förväntas ha premiär i början av 2016.

Netflix har ingått ett samarbete med Marvel om att göra fyra nya superhjälteserier som centrerar sig runt en bestämd superhjälte. Jessica Jones är den andra serien i raden, där Daredevil är den första, som får premiär 2015. De sista två serierna handlar om Iron Fist och Luke Cage.

Efter att alla serierna haft premiär går Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage samman för att klara de onda krafterna i en ny The Defendersserie. Det tar dock ett tag innan vi kan hitta The Defendersserien på Netflix, då premiärdatumet först är omkring år 2018.    Skriv kommentar