Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kommande Netflix-film förenar ”Nightcrawler”-regissören och Jake Gyllenhaal igen

Datum: 02/05/2018 | 1 kommentar Nyheter

Som Flixfilmer meddelade i juni 2017 har Netflix köpt ett nytt filmprojekt från regissören Dan Gilroy (”Nightcrawler”), med bland annat Jake Gyllenhaal och Rene Russo på rolllistan. Produktionen av filmen är precis påbörjad och därför kan den amerikanska streamingtjänsten nu avslöja resten av rollbesättningen.

Rolllistan inkluderar förutom de tidigare nämnda skådespelarna även Natalia Dyer, som är mest känd för sin roll som Nancy Wheeler i Netflix-serien ”Stranger Things”, Tom Sturridge, Daveed Diggs, Toni Collette, Billy Magnussen, Zawe Ashton och Hollywood-kändisen John Malkovich.

Regissören Dan Gilroy samarbetade också med Jake Gyllenhaal och Rene Russo i filmen ”Nightcrawler” från 2014, och nu möts de tre i teamet igen. Även producenten från ”Nightcrawler”, Jennifer Fox, är med ombord på Netflix-produktionen.

Inspelningarna av filmen, som fortfarande inte har fått något namn, började i Los Angeles i USA tidigare under månaden, och det är fortfarande ont om mer specifik information om handlingen, men historien kretsar kring en ”konstnärsvärld” där nyrika och samlare kämpar för att bli ägare till värdefulla konstobjekt.

Det finns ingen information om när filmen får premiär på Netflix, men den amerikanska hemsidan Deadline tror sig veta att filmen även kommer att få premiär på ett par utvalda biografer i USA. Det kan bara innebära att Netflix lägger stor vikt vid filmen och att det möjligtvis är en kommande Oscar-kandidat, eftersom streamingtjänsten annars inte brukar visa sina filmer på bio.1 kommentar til Kommande Netflix-film förenar ”Nightcrawler”-regissören och Jake Gyllenhaal igen

 1. wirre - kl. 12:07, 14-05-2018:

  Jippi… det blir nog som vanligt en grym hit !!
  Alltså, Jake Gyllenhaal är min aboluta favorit skådis i filmer som dessa.
  Jag har ännu inte sett en dålig film med honom i de högsta rollerna.
  Ser fram mot detta, bra som fan NETFLIX, kör så det ryker…

  Skriv kommentar