Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Kevin Spacey är död och begraven i säsong 6 av ”House of Cards”

Datum: 15/09/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Den 2 november 2018 har streamingtjänsten Netflix premiär på den sjätte och sista säsongen av ”House of Cards”, och säsongen startar som bekant utan frontfiguren Francis Underwood som spelats av Kevin Spacey.

Det har gått många rykten om ifall Netflix kommer att skriva ut skådespelaren ur serien, men streamingtjänsten har precis släppt ett nytt klipp, som kan ses nederst i artikeln, som inte hymlar med hur det egentligen ligger till: Francis Underwood är död och begraven i säsong 6 av ”House of Cards”.

Hur han mister livet är därmed den största frågan. Är det kanske Claire Underwood som tar livet av honom?

Den sjätte säsongen av ”House of Cards” markerar avslutningen på en av Netflix populäraste serier någonsin, som dock har kämpat i motvind de senaste åren eftersom seriens huvudrollsinnehavare Kevin Spacey blev beskylld för att ha gjort sexuella närmanden mot den 14-åriga Anthony Rapp år 1986.

Netflix tog konsekvenserna och tog bort Kevin Spacey från serien, vilket också är anledningen till att det är hustrun Claire Underwood, spelad av Golden Globe-vinnaren Robin Wright, som är huvudperson i den nya säsongen och trailern.

Även om man kunde förmoda att hela eskapaden med Kevin Spacey var anledningen till att ”House of Cards” läggs ned efter den sjätte säsongen så har streamingtjänsten Netflix hela tiden hållit fast vid att det varit meningen att lägga serien på is efter den kommande säsongen – med eller utan Kevin Spacey.

Se ”House of Cards” på Netflix Sverige. Säsong 6 kan ses från den 2 november.    Skriv kommentar