Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Jessica Jones är klar för en tredje säsong

Datum: 30/05/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix kunde häromdagen offentliggöra att deras superhjälteserie ”Jessica Jones”, som produceras i samarbete med Marvel, återkommer med en tredje säsong.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Nyheten om seriens återkomst kommer endast två månader efter att säsong 2 har haft premiär på Internationella kvinnodagen, torsdagen den 8 mars 2018. En säsong som också var regisserad uteslutande av kvinnor.

Även om säsong 2 inte lyckades ta hem lika många rosor som den första så är serien fortfarande en av de mest populära i det superhjälteuniversum som Marvel och Netflix skapat tillsammans. Endast ”Daredevil” och ”The Punisher” har lyckats med att få lika mycket uppmärksamhet.

Vilka äventyr och problem Jessica Jones kommer att råka ut för i den kommande säsongen är ännu hemligt, men efter att ha kämpat mot Kilgrave och egna demoner under två säsonger kan vi anta att det sker en väsentlig utveckling av historien och serien.

Krysten Ritter återkommer naturligtvis i rollen som Jessica Jones, och får sällskap av
Carrie-Anne Moss (”The Matrix”, ”Memento”), Rachael Taylor (”Grey’s Anatomy”, ”Transformers”) och Eka Darville (”The Originals”) m.fl. Showrunners Melissa Rosenberg är också med i produktionen under den tredje säsongen.

Det finns för närvarande ingen information om när säsong 3 av ”Jessica Jones” har premiär på Netflix.

Se ”Jessica Jones” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar