Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Insatiable

Datum: 10/08/2018 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2018–2019
Genrer: Comedy, Drama, Thriller
Regissör: N/A
Medverkande: Dallas Roberts, Debby Ryan, Christopher Gorham
Land: United States
Språk: English
IMDB-karakter: 6.5

Handling: En mobbad tonåring börjar använda skönhetstävlingar som ett sätt att hämnas, med hjälp av en vanärad tränare som snart inser att han har tagit sig vatten över huvudet.Se Insatiable på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seInsatiable hade premiär på Netflix Sverige den 10. augusti, 2018. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Insatiable kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Insatiable är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Insatiable

  1. Juha T - kl. 06:44, 15-08-2018:

    Har fått mycket kritik i USA av “folket” och kritiker, inte minst för de sexuella anspelningarna. Skäl nog att se den tänkte jag. Trodde först det var en sedvanlig tonårsserie, men visade sig vara mycket bra. Definitivt ingen sedvanlig tonårsserie, den är mer till för vuxna. Rekommenderas för alla med lite sjuk humor.

    Skriv kommentar