Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ingen ny säsong av “Nightflyers”

Datum: 12/04/2019 | 1 kommentar Nyheter

Det har beslutats att det inte kommer fler nya avsnitt av den populära serien “Nightflyers” som är baserad på en roman av George R. R. Martin (“Game of Thrones”), som också var exekutiv producent av serien.

Det informerar produktionbolagen Syfy om, som har sålt de internationella streamingrättigheterna till Netflix.

Mottagandet av “Nightflyers” hos recensenter och tittare har inte levt upp till förväntningarna, och därför kommer nedläggningen inte som någon stor chock.

Serien följer åtta forskare och en person med kraftfull telepatisk förmåga, som beger sig ut på en expedition till kanten av solsystemet. De är ombord på The Nightflyer – ett skepp med en liten besättning och en mycket tillbakadragen kapten, och beger sig iväg för att försöka komma i kontakt med främmande livsformer.

Men när skrämmande och våldsamma händelser börjar att ske börjar forskarna att ställa frågor till varandra, och de upptäcker att det visar sig svårare än de kunde föreställa sig att överleva resan.

Se “Nightflyers” på Netflix Sverige.1 kommentar til Ingen ny säsong av “Nightflyers”

  1. Juha T - kl. 17:32, 13-04-2019:

    Om mottagandet hos tittare och till och med recensenter inte har levt upp till förväntningarna, hur kan denna serie då vara populär? Serien var ju vedervärdig och fortsätter förmodligen inte för att inga ville titta på den färdigt.

    Skriv kommentar