Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

House of Cards säsong 3 har premiär den 27. februari

Datum: 02/12/2014 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-säsong-3-netflixStreamingtjänsten Netflix har nyligen offentliggjort på Twitter, att Frank Underwood kommer tillbaka i House of Cards säsong 3, den 27. februari 2015.

Offentliggörelsen sker i en video där Frank och Claire Underwood är på väg att borda ett flyg, som troligtvis är Air Force One, vilket används av USA´s president. Frank blev som bekant utnämnd till amerikansk president i slutet av säsong 2. Se videon på Twitter: Länk.

Vad gäller handlingen i den nya säsongen, så har det inte meddelats officiellt ännu, men som vi tidigare har beskrivit här på Flixfilmer, så kommer en nya säsongen troligtvis att ha fokus på internationella konflikter och inte enbart på lokala konflikter i Vita Huset, Senaten och Kongressen, då den ryska protestgruppen Pussy Riot ryktas medverka i den nya säsongen. Utöver det var det tidigare i år historier om att Netflix önskade att filma i FN´s Säkerhetsråds lokaler.

House of Cards är den första egenproduktionen från Netflix och serien har gjort stor succé bland medlemmar och kritiker. Netflix hade från början endast beställt två säsonger av House of Cards, men efte en jättesuccé valde streamingtjänsten att även göra en tredje. Om det kommer en House of Cards säsong 4, vet man ännu inte.

Innan säsong 3 får premiär, så kan du se eller återse seriens två första säsonger på Netflix: Länk.

Se House of Cards säsong 3 på Netflix Sverige från 27. februari.    Skriv kommentar