Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Hacker stjäler nya avsnitt av ‘Orange Is the New Black’

Datum: 06/05/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har hamnat i en ansträngd situation då en hacker påstår sig ha skaffat sig tillgång till den nya ‘Orange Is the New Black’ säsong 5 och hotar med att ofentliggöra den i förväg.

Det skriver Reuters och Associated Press.

Femte säsongen av ‘Orange Is the New Black’ är satt till att ha premiär på Netflix den 9 juni, men hackern hotar med att lägga ut den på internet om inte streamingtjänsten betalar en summa. Hackern påstår även att han har lagt ut första avsnittet för nedladdning på en olaglig hemsida. Detta kan dock inte bekräftas av några medier.

Netflix är dock informerade om situationen och har skickat ut följande meddelande;

-“Ett produktionsbolag som används av flera stora tv-studior har fått sin säkerhet äventyrad och de relevanta myndighetenra är involverade och FBI undersöker saken.”

Hackern har enligt uppgift inte enbart stulit från Netflix utan även populära serier från andra streamingtjänster och tv-stationer ska ha hamnat i hackerns händer.

Den populära Netflixserien ‘Orange Is the New Black’ handlar om en grupp intagna på kvinnofängelset Litchfield och den nya säsong 5 utspelar sig över enbart 3 dagar då internerna kämpar för rättvisa, frälsning samt den respekt de förtjänar.

Se ‘Orange Is the New Black’ säsong 5 på Netflix Sverige från den 9 juni 2017.    Skriv kommentar