Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Grace and Frankie säsong 3 på väg

Datum: 26/01/2016 | Inga kommentarer Nyheter

kentriki-fonfa-300x223Streamingtjänsten Netflix har beslutat att förlänga sin komediserie Grace and Frankie med de kvinnliga komikerna Jane Fonda och Lily Tomlin i huvudrollerna med ytterligare en säsong och det är således en säsong 3 av serien på väg. Det skriver Deadline.

Annonseringen av den tredje säsongen sker innan säsong 2 haft premiär på streamingtjänsten, som i sin tur annonserades i maj, enbart två veckor efter att den kom på Netflix. Det är inte offentliggjort när säsong 2 får premiär men då säsong 3 redan är i åtanke kan man nog räkna med att man inte behöver vänta det sedvanliga året mellan premiärerna av de två säsongerna. Netflix har tidigare också uttalat sig om att de förväntas att ha säsongspremiärerna med ett halvårs mellanrum istället för det nuvarande året.

Komediserien Grace & Frankie handlar om Grace (Jane Fonda) och Frankie (Lily Tomlin), som uppe i åren bliver utsatta för en någotoväntad situation. Deras män (Martin Sheen och Sam Waterston) har nämligen förälskat sig i varandra och vill gifta sig, vilket vänder upp och ner på kvinnornas liv. Även om de två kvinnorna till en början inte ser fram emot att komma varandra närmre, så slutar det dock med att de i slutändan bliver varandras räddning.

Grace and Frankie har haft premiär på Netflix tidigare och den är skapad av den välkända Marta Kauffman, som tidigare legat bakom den succefyllda serien Friends (Vänner) Serien är dessutom skriven av Howard J. Morris (In Case of Emergency) och Paula Weinstein (Blood Diamond).

Se Grace and Frankie på Netflix Sverige.    Skriv kommentar