Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Gilmore Girls fortsätter på Netflix

Datum: 22/11/2015 | Inga kommentarer Nyheter

gilmore-girls-netflix-200x300Den populära tv-serien Gilmore Girls, som ursprungligen slutade år 2007 kommer snart tillbaka. Det är streamingtjänsten Netflix, som tillsammans med seriens skapare Amy Sherman-Palladino, som enats om att återuppliva serien. Det skriver Deadline.

Gilmore Gils kommer dock inte att återvända som serie utan som film. Det planeras nämligen att göra fyra filmer med 90 minuter varaktighet vardera med de välkända karaktärerna Lorelai, Rory, Sookie och Emily. Produktionen påstås börja nästa år.

Avtalen med originalskådespelarna har inte skrivits på ännu, men det förväntas att alla kommer att delta i den nya filmen. Dock inte Edward Herrmann, som spelade Richard då han dog 2014.

I Gilmore Gils följer man den viljestarka ensamstående mamman Lorelai Gilmore och hennes tonårsdotter Rory i den egendomliga byn Stars Hollow i Connecticut. De två kvinnorna möter de traditionella utmaningarna i vardagen, så som kärlekselände, ömsesidiga meningsskiljaktigheter eller relationen med Lorelais snobbiga mor, som har en tendens att vilja blanda sig i allt.

Det gjordes totalt 7 säsonger av Gilmore Girls, som visades på amerikansk tv från år 2000-2007.    Skriv kommentar