Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Amerikansk häxserie återkommer

Datum: 18/01/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Netflix-serien ”Chilling Adventures of Sabrina” har precis fått grönt ljus från streamingtjänsten att börja produceras i 16 nya avsnitt.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande. Längst ned i artikeln kan du också se en video som bekräftar de nya avsnitten.

Netflix har redan beställt en andra säsong av serien, som kan ses från den 5 april 2019, medan de 16 nya avsnitten därför blir till en tredje säsong i två delar.

Den övernaturliga skräckserien har blivit hyllad från flera håll, bland annat för en ”härligt mörk handling”, och därför kommer avslöjandet om de nya avsnitten inte som någon stor överraskning.

”The Chilling Adventures of Sabrina”, som är baserad på den tecknade serien med samma namn från förlaget Archie Comics, är en mörkare och mer dyster variant än den som visades på tv under det glada 90-talet. Netflix-varianten är fylld av mystik och häxerier samt ockulta referenser till klassiska kultförklarade skräckfilmer.

I huvudrollen som den nya “Sabrina” ser vi 18-åriga Kiernan Shipka, som förmodligen bäst känns igen som Sally Draper i den populära serien ”Mad Men”, som är hälften människa och hälften häxa, medan hon försöker att kombinera de mörka krafterna med livet på Baxter High School.

Se “The Chilling Adventures of Sabrina” på Netflix Sverige. Säsong 2 kan ses från den 5 april.    Skriv kommentar