Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Game of Thrones-skådespelare utsedd till rollen som Iron Fist

Datum: 17/03/2016 | Inga kommentarer Nyheter

e53d196e76f08d9dac745e495136d39c-202x300Den amerikanska median Deadline säger sig veta att den engelska skådespelaren Finn Jones, som är känd för rollen som Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, får huvudrollen i den nya superhjälte-serien från Netflix och Marvel; Iron Fist.

Netflix har ännu inte kommenterat upplysningarna men de amerikanska medierna brukar ha bra källor och därför förväntas det inte ta så lång tid innan Netflix bekräftar informationen.

Serien om Iron Fist är den sista fristående superhjälte-serien i avtalet mellan Netflix och Marvel. De tidigare serierna är Daredevil, Jessica Jones och Luke Cage, som dock ännu inte har haft premiär – och det har för övrigt inte offentliggjorts något premiärdatum ännu.

Det är dock inte helt slut med superhjältar efter Iron Fist-serien då det också kommer en The Defenders-serie, som samlar alla superhjältarna – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én och samma serie.

Iron Fist är baserad på Marvelkaraktären som först hade premiär för första gången 1974. I serien kommer Finn Jones spela den oövervinnerliga Iron Fist också känd som Daniel Rand, som kämpar ner skurkar i New York City med samma mystiska kunf fu talanger som bland annat innehåller healing, telepati tillsammans med superstyrkor och reflexer.

Innan Iron Fist och Luke Cage, kan du dock se fram emot Daredevil säsong 2, som kan ses på Netflix Sverige från 18. mars.    Skriv kommentar