Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fuller House kommer tillbaka med säsong 2

Datum: 16/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Hænderne-Endnu-Mere-Fulde-netflix-768x768Fuller House, som är den nya utgåvan av Full House Full House (Huset fullt), som nyligen har haft premiär på Netflix Sveriige, återkommer till streamingtjänsten till nästa år då Netflix har beslutat att göra en säsong 2. Det avslöjar filmtjänsten på Twitter.

Efterföljaren – på svenska; Huset ännu fullare – har generellt inte fått så bra recensioner, men fans till den gamla serien verkar trots det vara glada för den nya utgåvan som många anser ha samma magi och stämning som originalserien från 90-talet.

Det verkar omedelbart inte underligt då det är samma kulisser och samma skådespelare – bortsett från Mary-Kate och Ashley Olsen – som medverkar i Fuller House.

Fuller House är en efterföljare till Full House (Huset fullt), där D.J. Tanner är gravid, medan hennes syster Stephanie Tanner och Kimmy Gibbler flyttar in hos henne och hjälper till att hålla koll på hennes två pojkar.

I Fuller House medverkar Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) och Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Det förväntas att säsong 2 av Fuller House får premiär på Netflix till nästa år.

Se Fuller House säsosng 1 på Netflix Sverige idag.    Skriv kommentar