Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nya fångar i Orange Is the New Black säsong 3

Datum: 03/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

oitnb-orange-is-the-new-black-sasong-3-netflixInspeningen av den tredje säsongen av Netflix-serien Orange Is the New Black är i full gång och det dyker löpande upp ny information om den nya säsongen. Nu rapporterar flera amerikanska medier att rollistan har utvidgats med flera skådespelare.

Senast har skådespelerskan Marsha Stephanie Blake ( Django Unchained, Girls) setts i produktionen av Orange Is the New Black och hon ska enligt källor vara fångvaktare. Utöver det så har komikern Mike Birbiglia, Mary Steenburgen (Step Brothers, The Proposal) och Blair Brown (Fringe) också tillkommit på rollistan. Vilka roller de har fått tilldelat är ännu inte avslöjat, men det antyds att kvinnorna ska dra på sig den orange fångdräkten.

Seriens regissör Jenji Kohan har uttalat, att den nya säsongen kommer till att handla om ”tro – till en viss grad.” Vad det exakt innebär får vi först reda på när säsong tre får premiär. Det förväntas, att den kommer på Netflix under sommaren 2015.

Säsong 3 blir på 13 avsnitt och det är ännu inte bestämt om serien kommer tillbaka för en fjärde säsong, men serien är den mest populära serien från Netflix. Den slår därmed andra serier som House of Cards, Hemlock Grove och Lilyhammer, och därför bör det vara goda chanser för en säsong 4.    Skriv kommentar