Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fresh Prince i Bel Air snart på Netflix

Datum: 07/11/2014 | Inga kommentarer Nyheter

fresh prince bel air-will-smith-netflix-sverige-300x225Den amerikanska kult-komediserien Fresh Prince i Bel Air ( The Fresh Prince of Bel-Air) med Will Smith i huvudrollen kommer på Netflix den 15. november. Det är seriens 3 första säsonger som kan ses från detta datum.

Fresh Prince i Bel Air handlar om Will Smith, som är en smart tonåring från Philadelphia, men då han hamnar i slagsmål blir han skickad till Los Angeles, där han ska bo tillsammans med sin rika farbror och faster. Her får han försöka anpassa sig till en annan kultur, vilket oftast sätter familjen på hårda prov, men de försöker att hjälpa honom in på rätt bana i livet.

Serien, som har vunnit ett antal priser, har en hel lista med unika karaktärer, däribland Carlton Banks (Alfonso Ribeiro), som försöker att imponera på kvinnor med sin välkänd dans, Philip Banks (James Avery), familjens överhuvud som ofta hamnar i onåd med Will Smith, samt vännen Jazz (DJ Jazzy Jeff), som få människor tänker på.

Det är gjort 148 avsnitt av Fresh Prince i Bel Air, fördelat på 6 säsonger. Det är dock endast seriens tre första säsonger som läggs till på Netflix denna gången. Huruvida de resterande 3 säsongerna blir tillagda vid en senare tidspunkt, är där för tillfället ingen information om, men deet är högst troligt att de får premiär inom några månader.

Se Fresh Prince i Bel Air (The Fresh Prince of Bel-Air) på Netflix Sverige från den 15. november.    Skriv kommentar