Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fotbollsdrömmar i Netflixserien Club de Cuervos

Datum: 02/08/2015 | Inga kommentarer Nyheter

club-de-cuervos-netflix-spansk-300x259Efter att ha arbetat på en ny spansktalande serie det senaste året, kan Netflix nu meddela att serien Club de Cuervos om arvingarna till en professionell fotbollsklubb får premiär på streamingtjänsten den 7e Augusti. Se en kort teaser till Club de Cuervos nederst i artikeln.

Serien som är på 13 avsnitt och som är gjord av skaparna bakom Nosotros los Nobles (The Noble Family), handlar om en familj som blir arvingar till en ansedd fotbollsklubb då ägaren dör. Men familjen utvecklar snabbt ett ansträngt förhållande till varandra och en familjefejd är därför oundviklig.

Fast dramakomedin Club de Cuervos är på spanska så är det naturligtvis möjligt att se serien på Netflix med svensk undertext.

Det är inte första gången streamingtjänsten Netflix utvecklas en serie på lokalt språk. Vi är redan bekanta med att Netflix har varit involverade i Rita säsong 3, och just nu är filmtjänsten också på gång med att göra den franska serien Marseille och den spanska Narcos, som handlar om knarkbaronen Pablo Escobar.

Se Club de Cuervos på Netflix Sverige fraån den 7 augusti.    Skriv kommentar