Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Flera skådespelare har tilldelats i Marvel’s Jessica Jones

Datum: 21/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

jones jessica marvel netflixDen kommande Netflixserien om superhjälten Jessica Jones, som görs i samarbete med Marvel har avslöjat flera av de medverkande skådespelarna.

Bland de nya medverkande hittar man Carrie-Anne Moss, som troligen är mest känd för sin roll som Trinity i trilogin The Matrix eller som Natalie i den Oscarnominerade Memento, som är regisserad av Christopher Nolan. Vidare har Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformers) blivit ett tillskott i serien. Det skriver Deadline. Vilken roll de nya skådespelarna kommer att ha har ännu inte offentliggjorts.

Det har tidigare blivit tillkännagivet, att Krysten Ritter spelar huvudrollen som superhjälten Jessica Jones som får sina superkrafter efter att ha kolliderat med en bil lastad med radioaktiva ämnen. Den skotska skådespelaren David Tennant (Doctor Who) ska spela superskurken Dr. Zebediah Killgrave och Mike Colter (Salt) intar rollen som superhjälten Luke Cage.

Serien om Jessica Jones skrivs och produceras av Melissa Rosenberg, som tidigare har varit involverad i Twilightfilmerna. Den bliver på totalt 13 avsnitt som varar en timme.

Jessica Jones får premiär på Netflix Sverige i löpet av 2015 och kommer att vara en indirekt efterföljare till den kommande superhjälteserien om Daredevil, som har premiär i april.    Skriv kommentar