Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Finn Jones bekräftad som Iron Fist i Marvel-serie

Datum: 30/04/2016 | Inga kommentarer Nyheter

Finn_Jones_2016Som vi tidigare har rapporterat här på Flixfilmer har det den senaste månaden varit rykten om att den engelska skådespelaren Finn Jones, som bl.a är känd för rollen som Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, var vald till rollen som Iron Fist i den nya superhjälte-serien från Netflix och Marvel. Nu kan streamingtjänsten emellertid bekräfta att Finn Jones helt riktigt har fått huvudrollen.

Finn Jones kommer spela Danny Rnd, som kommer tillbaka till New York City efter att ha varit försvunnen i flera år. Han kämpar mot den kriminella och korrupta undre världen med sina otroliga kung fu-tekniker och enorma styrka som Iron Fist.

“Danny Rand är en väldigt komplex karaktär,” säger showrunner Scott Buck. “Han är en martial arts-superhjälte, som fortsatt försöker hitta sin plats i livet.” Säger Jeph Loeb, chef för Marvel TV och tillägger, “Finn kan uttrycka både självtillit och sårbarhet vilket gör honom till det perfekta valet. Nu när vi har funnit vår Danny Rand har vi funnit alla huvudrollerna till den kommande Defenders-serien,”

The Defenders-serien samlar alla superhjältarna – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i en och samma serie, där alla ska kämpa tillsammans för att rädda New York City mot onda krafter.

Det har ännu inte offentliggjorts ett premiärdatum för Iron Fist, men det förväntas att serien kan ses på Netflix Sverige i löpet av 2017.    Skriv kommentar