Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Femte gången gillt för ‘BoJack Horseman’

Datum: 18/10/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen meddelat att den fallerade tv-hästen ‘BoJack Horseman’ återkommer för en femte säsong.

Låt oss därför hoppas att det är femte gången gillt för BoJack, som under fyra säsonger hamnat på fel väg och försökt jobba sig tillbaka till berömmelse och framgång – oftast utan att lyckas.

Nyheten om den nya säsongen rullade in i BoJacks egen mobiltelefon, där Netflix ger honom de goda nyheterna och samtidigt gör klart att de inte kommer ringa och väcka honom om nu BoJack tar en tupplur. De har uppenbart haft problem att ringa tidigare.

Det finns inga meddelande om när säsong 5 får premiär på Netflix men det förmodas bli under 2018.

Det var nästan förväntat att det skulle göras en ny säsong av ‘BoJack Horseman’ då det verkar som om serien just nu har sin storhetstid med mycket omnämnande och goda recensioner.

Det danska filmmagasinet Ekko kvitterade bland annat ut 6 stjärnor till säsong 4 och skrev; “Den deprimerade kändishästen är bättre än någonsin. Fjärde säsongen balanserar elegant mellan samhällssatiriska djuranaloger och en skräckinjagande historia om BoJacks dåtid.

Rösterna i den animerade serien pratas bland annat in av Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) och Amy Sedaris (Strangers With Candy).

Se ‘BoJack Horseman‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar