Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Fablernas Värld återvänder till Netflix

Datum: 13/05/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Simma lugnt, här kommer glada nyheter från stora skogen:

Den 10 juni kommer en modern och uppdaterad version av det populära programmet Fablernas Värld till Netflix.

Fablernas Värld är en animerad serie som samlar hela familjen och på ett lättsamt sätt introducerar oss för universella teman såsom vänskap och familj. Serien är baserad på det klassiska programmet från förr och kommer bestå av fyra avsnitt.

Varje avsnitt inleds med att karaktären ugglan sitter högt uppe i sitt träd och läser nyheter ur tidningen Fablernas Värld. Berättelserna handlar om skogens lurviga och fjäderklädda invånare och de äventyr som de ger sig ut på. Deras missöden, gräl, erfarenheter och känslor belyser både utmaningarna och fördelarna med att leva tillsammans och serien varvar tidlösa historier med moderna perspektiv.

Lina Brouneus, Director co-production & acquisition, Netflix: “Vi är så glada över att få ge nytt liv till denna populära barnserie. Fablernas Värld är en serie som många har växt upp med och som man nu får möjlighet att återuppleva tillsammans med hela familjen, men i en ny och lekfull tappning.”

Fablernas Värld är producerad av Rubinstein Media, Grid Animation och Robin De Levita. Serien är baserad på ‘De Fabeltjeskrant,’ en holländsk dockteater som visades i flera olika länder från 1968 till 1990.    Skriv kommentar