Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ellen Page tilldelad huvudroll i ‘The Umbrella Academy’

Datum: 27/12/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska skådespelerskan Ellen Page har blivit castad till en roll i den kommande Netflix-filmatiseringen av den populära tecknade serien ‘The Umbrella Academy’, som annonserades i somras.

Det skriver Variety.

Ellen Page är bäst känd för hennes genombrottsroll i indiefilmen ‘Juno’ där hon spelar en gravid tonåring som vill adoptera bort sitt barn. Hon har dock även spelat med i större filmer som ‘Inception’ och ‘X-Men: Days of Future Past’ samt ‘Flatliners’, som just nu visas på svenska biografer och som är regisserad av dansken Niels Arden Oplev (Drömmen, Män som hatar kvinnor, Kapgang).

‘The Umbrella Academy’ består av en grupp dysfunktionella superhjältar – Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus och Number Five – som kämpar för att rädda världen samtidigt som de kämpar med sina personligheter och förmågor.

Ellen Page har tilldelats rollen som Vanya som är det svarta fåret i gruppen och som är den enda utan någon form av övernaturliga förmågor, vilket gör det svårt för henne att hitta sin plats i gruppen.

‘The Umbrella Academy’ är skriven av My Chemical Romance-sångaren Gerard Way och produceras av Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner och producent. Gerard Way är också tillknuten som medproducent. Serien har dessutom ombildats till serieformat av (The Exorcist).

‘The Umbrella Academy’ får premiär på Netflix Sverige under 2018.    Skriv kommentar