Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix Sverige

Datum: 01/09/2014 | Inga kommentarer Nyheter

netflix sverige flixfilmerFlixfilmer är en ny svensk sida som ger en överblick över de nyaste filmerna och serierna på Netflix Sverige. Utöver det kan man också hitta information om kommande titlar samt nyheter om streamingtjänsten Netflix.

Hitta nya filmer och serier på Netflix här: www.flixfilmer.se

På Flixfilmer kan du hitta en enkel och lättöverskådlig översikt över de nyaste filmerna och serierna på Netflix. Det läggs ofta till nya titlar dagligen och därmed kan man bevara överblicken via Flixfilmer. Flixfilmer uppdaterar hemsidan så fort nya titlar är tillgängliga på Netflix och därför kan man hela tiden hålla sig uppdaterad på det nyaste innehållet från Netflix. Varje vecka kan man dessutom hitta en lista över det senaste innehållet som har blivit tillgängligt på streamingtjänsten.

På Flixfilmer kan man också hitta nyheter om Netflix verksamhet och deras kommande tjänster, funktioner och tilltag. Dessutom offentliggörs där också kommande filmer och serier som man kan se på Netflix i framtiden.

Följ också Flixfilmer på Facebook, Twitter eller Google+ och få meddelande om nya filmer och serier på Netflix, samt andra nyheter.

Netflix är världens ledande leverantör av internet-tv med över 50 miljoner medlemmar i 41 länder som använder mer än en miljard timmar i månaden på att se tv-serier och film, inklusive ursprungliga serier. För en låg månadskostnad kan Netflixmedlemmar se så mycket de vill, när som helst, var som helst, på nästan vilken skärm som helst med internetförbindelse.    Skriv kommentar