Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

En första titt på Familjen Bridgerton

Datum: 03/11/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix teasern till Familjen Bridgerton, den första serien från Shonda Rhimes produktionsbolag Shondaland.

Serien är skapad av Chris Van Dusen (Scandal, Grey’s Anatomy, Private Practice) och har premiär på Netflix den 25 december.

I centrum står Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den äldsta dottern i den maktfulla familjen Bridgerton, som precis gett sig ut på Londons äktenskapsmarknad – i hopp om att gå i sina föräldrars fotspår och hitta sann kärlek. Daphnes framtidsutsikter verkar initialt helt enastående, men när hennes äldre bror allt oftare avfärdar hennes potentiella friare börjar den mystiska skvallerskribenten Lady Whistledown att sprida rykten om Daphne i sina societetsnyheter.

Så en dag möter Daphne den åtråvärde och rebelliske hertigen av Hastings (Regé-Jean Page), en ungkarl som är fast beslutad om att han aldrig ska gifta sig, men ändå står högst i kurs hos stadens alla societetsmödrar. Trots att de två förkunnat att de inte är intresserade av vad den andra har att erbjuda går deras attraktion till varandra inte att ta miste på och det börjar slå allt fler gnistor om dem när de ger sig in i en viljornas kamp, samtidigt som de tvingas navigera bland samhällets förväntningar på deras framtid.

Bridgerton är en romantisk, skandalös och kvick serie som hyllar varaktig vänskap, familjers sökan efter deras rätta plats och jakten på den sortens kärlek som övervinner allt. I serien medverkar även Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter och Harriet Cains. Rösten till Lady Whistledown görs av Julie Andrews. Serien är inspirerad av Julia Quinns noveller.    Skriv kommentar