Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

En första titt på andra säsongen av norska Ragnarök

Datum: 11/05/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix en första titt på den efterlängtade andra säsongen av norska Ragnarök, som har global premiär på Netflix den 27 maj.

Ragnarök är ett coming-of-age drama som bygger på, och bidrar till, en modern och oväntad tolkning av den nordiska mytologin. I den andra säsongen letar Magne efter svar och vapenbröder, men kommer han att hitta dem i tid?

Trots att Magne är redo för strid, måste han acceptera att hans fiender är för många och för starka. Finns det någon annan, likt honom själv, som också har övernaturliga krafter? Och kommer han att hitta dessa personer i tid? Och vad händer när det visar sig att hans lillebror, Laurits, också är exceptionell, men har en annan världsbild än Magne?

I den andra säsongen av Ragnarök blir konflikten hårdare, ondskan mer fokuserad och valen mer desperata. Mitt i allt detta står Magne inför den grundläggande frågan: Hur långt är du villig att gå för att rädda din familj?

I rollerna syns David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist och Gísli Örn Garðarsson.

Nya medverkande i den andra säsongen är Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) och Espen Sigurdsen (Halvor Lange).



    Skriv kommentar