Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

David Finchers ”Mindhunter” återkommer efter sommaren

Datum: 03/07/2019 | 1 kommentar Nyheter

Netflix-serien ”Mindhunter”, som är regisserad av David Fincher (”Gone Girl”, ”Zodiac”, ”House of Cards”), återkommer med en andra säsong i augusti.

Det berättar stjärnskådespelaren Charlize Theron, som också är producent för ”Mindhunter”.

Avslöjandet skedde under en intervju i ”Howard Stern Show”, där Charlize Theron kunde berätta om seriens återkomst, vilket innebär att det kommer att gå nästan två år mellan säsongerna. Det exakta premiärdatumet för den andra säsongen avslöjades dock inte.

Den första säsongen av ”Mindhunter” hade premiär på Netflix den 13 oktober 2017.

I ”Mindhunter” drar de två FBI-agenterna (Jonathan Groff & Holt McCallany) ut på en illavarslande, djupgående odyssé för att klarlägga de farligaste seriemördarna och våldtäktsförbrytarnas brutala sanningar.

Det återkommande säsongen bjuder på nya kriminalhistorier, bland annat Atlanta Child Murders, som under ett år resulterade i 28 mord på barn, unga och vuxna. Alla mordoffer var afroamerikaner.

Även den beryktade Charles Manson kommer att medverka i den nya säsongen i form av skådespelaren Damon Herriman, som även spelar samma seriemördare i Quentin Tarantinos kommande film ”Once Upon a Time in Hollywood”.

Den första säsongen av ”Mindhunter” blev en stor succé för streamingtjänsten Netflix, och serien mottog generellt bra recensioner.

Se ”Mindhunter” på Netflix Sverige. Den andra säsongen har premiär i augusti.1 kommentar til David Finchers ”Mindhunter” återkommer efter sommaren

  1. Juha T - kl. 01:42, 24-08-2019:

    Inte lika bra som förra säsongen men hyfsad. Koncentreras mest på ett fall. Men det som drar ner betyget kraftigt är den helt irrelevanta lesbiska historien som den kvinnliga professorn har. (Verklighetens förlaga var inte ens lesbisk) Antar att man ville vara PK och skrev in sidohistorien så att fler skulle få känna sig “inkluderade” eller nåt. Den tillförde ingenting utan var ungefär lika givande som reklamavbrott.

    Skriv kommentar