Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Earthquake Bird

Datum: 16/11/2019 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2019
Genrer: Crime, Drama, Mystery
Regissör: Wash Westmoreland
Medverkande: Alicia Vikander, Kiki Sukezane, Kenichi Masuda
Land: United Kingdom, Japan, United States
Språk: English, Japanese
IMDB-karakter: 5.9

Handling: I 1980-talets Tokyo blir en gåtfull utländsk kvinna misstänkt för att ha mördat sin vän, som försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.Se Earthquake Bird på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seEarthquake Bird hade premiär på Netflix Sverige den 16. november, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Earthquake Bird kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Earthquake Bird är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Earthquake Bird

  1. tommy - kl. 19:46, 16-11-2019:

    Ytterligare bortkastade miljoner på en gimmick-film av netflix. Företaget har väl snart funnits i ett decennium och har till dags dato producerat en enda film som kommer gå till filmhistorien. Om några veckor har de producerat kanske tre.

    Skriv kommentar