Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Dina, mina och våra

Datum: 06/02/2015 | Inga kommentarer Nya filmer

Premiär:
Genrer:
Regissör:
Medverkande:
Land:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling: När en åttabarnsfar och en tiobarnsmor gifter sig försöker parets barn sätta käppar i hjulet i denna nyinspelning av en komedi från 1968.


Se Dina, mina och våra på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.se


Dina, mina och våra hade premiär på Netflix Sverige den 6. februari, 2015. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Dina, mina och våra kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Se trailern till Dina, mina och våra:Notera vänligast att ovanstående information och trailer till Dina, mina och våra är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


    Skriv kommentar