Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

De gör rollerna i danska Equinox

Datum: 20/12/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Inspelningen av den danska originalserien Equinox har precis startat.

Serien baseras på den hyllade podcasten Equinox 1985 och i rollerna syns bland andra Danica Curcic (Bron, Warrior), Viola Martinsen (When the Dust Settles), Lars Brygmann (Dicte) och Hanne Hedelund (Borgen).

Equinox är en karaktärsdriven och övernaturlig thriller om en ung kvinna vid namn Astrid, som blivit starkt påverkad av hennes systers och systerns skolklass mystiska försvinnande.

Serien utspelar sig i Danmark och pendlar fram och tillbaka mellan nutid och år 1999, då allting började.

Året är 1999 och Astrid är bara tio år gammal när en klass gymnasieelever spårlöst försvinner på ett oförklarligt sätt. Astrid, som är syster till en av de saknade eleverna, blir traumatiserad och plågas av hemska visioner efter systerns försvinnande.

År 2020 lever Astrid ett fridfullt liv med sin familj när mardrömmarna plötsligt kommer tillbaka och börjar hemsöka henne. När den enda överlevande personen från 1999 mystiskt dör är Astrid fast besluten att ta reda på vad som hände med hennes syster och resten av klassen. Under tiden upptäcker hon en mörk och oroande sanning som involverar henne på ett sätt som hon aldrig skulle kunna ha föreställt sig.

”Vi är så glad över att ha det här begåvade teamet av skådespelare. Det är spännande att se den här historien, som har varit med mig så länge, komma till liv på ett så vackert sätt, säger skaparen Tea Lindeburg.

Equinox är skapad av Tea Lindeburg och baseras på den hyllade podcasten Equinox 1985. Podcasten toppade Itunes lokala topplista och kommer att produceras av Apple Tree Productions och dess exekutiva producent och VD, Piv Bernth, tillsammans med producent Dorte Riis Lauridsen. Serien regisseras av Søren Balle och kommer att bestå av sex avsnitt.

Premiärdatum för Equinox är ännu inte bestämt.    Skriv kommentar