Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

David Tennant är skurk i Netflixserien Jessica Jones

Datum: 07/03/2015 | Inga kommentarer Nyheter

killgrave-purple-man-David-tennant-jessica-jones-netflix-222x300Den skotska skådespelaren David Tennant, som är bäst känd för sin roll som den 10. doktorn i serien Doctor Who, ska spela superskurken Dr Zebediah Killgrave i den kommande superhjälteserien Jessica Jones från Marvel och Netflix. Det har Marvel nyligen annonserat.

I serien är det tidigare superhjältinnan Jessica Jones på gång med att bygga upp sitt personliga liv och sin karriär som detektiv tillsammans med sin fästman Luke Cage, då hon fastnar i ett antal fall där de kriminella har extraordinära förmågor. Den gåtfulla Killgrave dyker dock upp och skickar chockvågor genom den tidigare superhjältinnans värld.

Dr. Zebediah Killgrave, även kallad Purple Man, är en skurk från Marvels Universitet, där han kontrollerar andra människor blott med hjälp av sin röst. Han betecknas vara Jessica Jones och Luke Cages värsta fiende.

David-tennant-killgrave-purple-man-jessica-jones-netflix-222x300Utöver David Tennant (bilden nederst till höger), medverkar Krysten Ritter som Jessica Jones och Mike Colter som Luke Cage i serien.

Skurken Purple Man var ursprungligen en fiende av Daredevil, men det finns inga upplysningar om huruvida han dyker upp i serien Marvel`s Daredevil, som får exklusiv premiär på Netflix Sverige den 10. april

Netflix har ingått ett samarbete med Marvel om att göra fem nya superhjälteserier, som centrerar sig runt en bestämd superhjälte. Jessica Jones är den andra serien i raden, där Daredevil är den första. De sista två serierna handlar om Iron Fist och Luke Cage. Till sist går Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage samman för att bekämpa de onda krafterna i en ny The Defenders-serie.

Serien Jessica Jones blir på 13 avsnitt och förväntas få premiär i slutet på 2015.    Skriv kommentar