Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Chilling Adventures of Sabrina

Datum: 24/01/2020 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2018–2020
Genrer: Drama, Fantasy, Horror
Regissör: N/A
Medverkande: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis
Land: United States
Språk: English
IMDB-karakter: 7.4

Handling: Missöden och magi kolliderar när Sabrina navigerar mellan två världar: det dödliga tonårslivet och hennes familjs arv, Nattens kyrka.Se Chilling Adventures of Sabrina på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seChilling Adventures of Sabrina hade premiär på Netflix Sverige den 24. januari, 2020. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Chilling Adventures of Sabrina kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Chilling Adventures of Sabrina är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Chilling Adventures of Sabrina

  1. Juha T - kl. 08:25, 27-10-2018:

    Precis som med Riverdale som inte har mycket att göra med serien annat än till namnet, har serien föga att göra med Sabrina-konceptet vars själ var just den serietidningsaktiga humorn..

    Skriv kommentar