Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

“Breaking Bad”-film landar hos Netflix

Datum: 26/03/2019 | Inga kommentarer Nyheter

I november 2018 avslöjades att serieskaparen Vince Gilligan arbetar på en uppföljare till sin ikoniska serie “Breaking Bad”. Denna gång som film.

Nu kan den amerikanska sajten Deadline avslöja att “Breaking Bad”-filmen som följer upp historien från den ikoniska serien får premiär på streamingtjänsten Netflix.

“Breaking Bad”-filmen är fortfarande i ett tidigt stadie, och inte mycket information har avslöjats, men filmen sägs handla om Jesse Pinkman (Aaron Paul) och vad som skedde när serien slutade precis när Jesse fick sin frihet tillbaka.

Bryan Cranston, som i serien spelade den dominerande Walter White, har också bekräftat filmens existens i en intervju, men kunde inte avslöja om även hans karaktär kommer att dyka upp i filmen.

Netflix har redan rättigheterna till “Breaking Bad” samt spin-off serien “Better Call Saul”, och därför är det helt naturligt att produktionsbolaget AMC, som utvecklade serien tidigare, kommer att få uppdraget ännu en gång.

Deadline menar dock att Netflix och AMC har bytt roller, så att Netflix denna gång får förstahandsvisningen av “Breaking Bad”-filmen. Tidigare har Netflix varit tvungna att vänta på att AMC har visat serien i USA och därför bara kunnat ha premiär på ett avsnitt om dagen – som till exempel i fallet med “Better Call Saul”.

Flixfilmer följer naturligtvis löpande upp med ny information om filmen.

“Better Call Saul” återkommer dessutom till Netflix senare under året när den femte säsongen får premiär.

Se “Breaking Bad” och “Better Call Saul” på Netflix Sverige.    Skriv kommentar