Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Big Mouth’ får grönt ljus till flera pubertala skämt

Datum: 22/11/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har gett skaparna Nick Kroll (Kroll Show, The League) och Andrew Goldberg (Family Guy) lov att göra fler avsnitt av deras pubertala animationsserie ‘Big Mouth’.

Det är inte fastsatt något premiärdatum för säsong 2, men som det kan ses i videon nedan som har getts ut av Netflix i samband med förnyelsen så kommer säsong 2 under 2018.

Netflix har beställt 10 avsnitt av den nya säsongen. Samma antal som första säsongen bestod av.

Den animerade, surrealistiska och gränsöverskridande komediserien ‘Big Mouth’, undersöker den glamorösa mardrömmen av att vara en tonåring i puberteten. Här följer man en grupp killar och tjejer som är på väg att träda in i vuxenåldern – med alla de pubertala problem som det innebär. Och det är bestämt inte lätt att kontrollera hormonerna när man hemsöks av “hormonmonstret”.

Rösterna i serien talas in av bl.a. John Mulaney (John Mulaney: The Comeback Kid, Saturday Night Live), Maya Rudolph (Maya & Marty, Bridesmaids), Jason Mantzoukas (The League, Lady Dynamite), Jordan Peele (Keanu, Key and Peele), Fred Armisen (Portlandia, Documentary Now!), Jenny Slate (Girls, Lady Dynamite) och Jessi Klein (Inside Amy Schumer).

Första säsongen av den gränsöverskridande serien kan ses på Netflix just nu – men det är viktigt att nämna att den är NSFW (Not Save For Work).

Se ‘Big Mouth‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar