Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Better Call Saul skjuts upp till 2015

Datum: 19/09/2014 | Inga kommentarer Nyheter

breaking-bad-better-call-saul-netflix-225x300Better Call Saul som är en spin-off på den populära serien Breaking Bad får premiär i februari 2015 och inte under nuvarande år som först annonserats. Better Call Saul kan därmed ses på Netflix Sverige i början på nästa år.

Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till Better Call Saul i alla länder där streamingtjänsten är tillgänglig, vilket betyder att vi här i Sverige kan se serien på Netflix bara ett par dagar efter tv-premiären i USA.

Det är för övrigt redan annonserat att serien kommer få ytterligare en säsong. Säsong 2 är planlagd för premiär på Netflix Sverige under 2016.

Better Call Saul är utvecklat av Breaking Bad-skaparen Vince Gilligan och har Bob Odenkirk i huvudrollen. Serien är en så kallad spin-off på advokaten Saul Goodman från Breaking Bad och handlar om historien om Saul under åren före han blev advokat för Walter White. Allt från parkeringsböter till massmord och finansiell svindel – Saul klarar det hela.

Om man önskar att få en inblick i Saul Goodmans advokatarbete så kan han hittas i Breaking Bad säsong 2, där han för första gången dyker upp i serien. Alla avsnitt av Breaking Bad kan ses på Netflix.

Better Call Saul har premiär på Netflix under 2015.

Du kan se en teaser av Better Call Saul här under;    Skriv kommentar