Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ben Stiller kastar sig över ny Netflix-film; The Eggplant Emoji

Datum: 22/02/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska komikern Ben Stiller och skaparna av komediserien Workaholics har kastat sig ut i ett nytt Netflixprojekt helst ska kulmineras i filmen; The Eggplant Emoji.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen, som ska vara i samma stil som Superbad med en massa galna situationer och ohyfsade dialoger handlar om en pojke som vid ett tillfälle får sin penis avskuren när han är på campingsemester med vännerna. Härefter börjar den vilda jakten på att rädda kroppsdelen innan det är för sent.

Titeln; The Eggplant Emoji, refererar naturligtvis till den välkända emojin, som vid ett första ögonkast kan likna en penis.

Ben Stiller (Zoolander, Tropic Thunder) är producent, medan det ännu inte finns information om huruvida han även kommer att medverka. Produktionen av The Eggplant Emoji är dock fortfarande i ett tidigt stadie så det finns generellt ingen information gällande rolltillsättning.

The Eggplant Emoji är uppenbarligen ett eftertraktat projekt då The Hollywood Reporter skriver att Netflix vann rättigheterna över fem andra produktionsbolag.

Det finns inga upplysningar om när The Eggplant Emoji får premiär på Netflix.    Skriv kommentar