Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ben Mendelsohn med i Bloodline säsong 2

Datum: 27/06/2015 | Inga kommentarer Nyheter

bloodline-serie-billede-netflix3-300x199Om du har planerat att se Netflixserien Bloodline och ännu inte haft tid så bör du nog hoppa över denna artikeln då den innehåller information som avslöjar en väsentlig del av seriens handling.
Det amerikanska mediet Deadline har pratat med seriens skapare Glenn Kessler, Todd A. Kessler och producent Daniel Zelma, och de avslöjar lite av vad man kan förvänta sig av Bloodline säsong 2, som förväntas få premiär på Netflix Sverige i början av 2016.

Första säsongens största överraskning är att Ben Mendelsohn, som spelar det svarta fåret och brodern Danny Rayburn mister livet – trots att detta redan delvis avslöjas i första avsnittet.

Nu kan seriens skapare emellertid avslöja att Ben Mendelsohn kommer tillbaka i säsong 2. Vilken vända historien tar i den nya säsongen, vill de däremot inte gå in på. Det har dock redan skrivits 6 säsonger av serien och man kan därmed förvänta sig att se mycket mer av familjen Rayburn om serien fortsätter vara populär bland Netflixmedlemmarna.

I den kommande säsongen kan det förväntas en återträff med Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz och Ben Mendelsohn, medan det inte är något nytt om huruvida Sam Shepard, som spelade familjens överhuvud, men som drabbades av en hjärtattack kommer att återkomma.

Se Bloodline säsong 2 på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar