Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ben 10: Alien Force

Datum: 01/03/2015 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2008–2010
Genrer: Animation, Action, Adventure
Regissör: N/A
Medverkande: Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson
Land: United States
Språk: English
IMDB-karakter: 7.3

Handling: Tonåringen Ben Tennyson hoppas kunna hitta sin försvunna farfar genom att använda Omnitrixen, som nu uppdaterats och ger honom tillgång till nya utomjordiska livsformer.Se Ben 10: Alien Force på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seBen 10: Alien Force hade premiär på Netflix Sverige den 1. mars, 2015. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Ben 10: Alien Force kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Ben 10: Alien Force är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Ben 10: Alien Force

  1. Niclas - kl. 16:59, 13-07-2015:

    Jag får inte ben10 alienforce att fungera på tv’n men fungerar på datorn, när jag väljer den under barnens profil så hoppar den bara tillbaka till profil val utan att starta.

    Skriv kommentar