Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Arrow

Datum: 01/03/2020 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2012–2020
Genrer: Action, Adventure, Crime
Regissör: N/A
Medverkande: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey
Land: United States
Språk: English, Greek, Arabic, Russian, Chinese, Spanish, Japanese
IMDB-karakter: 7.5

Handling: En förmögen playboy blir en hämnare och superhjälte som räddar staden från skurkar, endast beväpnad med pilbåge, i denna serie som bygger på DC Comics figur Green Arrow.Se Arrow på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seArrow hade premiär på Netflix Sverige den 1. mars, 2020. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Arrow kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Arrow är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Arrow

  1. The Arrow säsong 7 - kl. 13:02, 20-05-2020:

    Hej!

    Vet ni när säsong 7 av The Arrow släpps på Netflix? Det är lite frustrerande eftersom jag inte kan se vidare på vare The Flash och DC Legends of Tomorrow på Netflix (och inte heller på Supergirl och Batwoman på HBO Nordic) eftersom det finns cross-over-berättelser mellan serierna och om jag ser vidare på dessa andra serier är spoilerrisken hög. Jag antar att det är flera i samma situation som jag. Att tittarsiffrorna nu går ner för de andra nämnda serierna beror förmodligen på just detta dilemma.

    Med vänlig hälsning,

    Skriv kommentar