Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Anne With an E

Datum: 03/01/2020 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2017–2019
Genrer: Drama, Family
Regissör: N/A
Medverkande: Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson
Land: Canada
Språk: Micmac, French, English
IMDB-karakter: 8.6

Handling: En kavat föräldralös flicka med starka övertygelser hamnar hos en barsk ogift kvinna och hennes lågmälde bror. Serien är baserad på de populära böckerna.Se Anne With an E på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seAnne With an E hade premiär på Netflix Sverige den 3. januari, 2020. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan Anne With an E kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till Anne With an E är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til Anne With an E

  1. Hilma Lindelund - kl. 17:34, 17-05-2017:

    Hej! Vilken fantastisk serie, såg hela på en kväll! Min fråga till er är om det kommer att komma en säsong 2. Jag har försökt hitta information om det men lyckades inte hitta någonting. Är tacksam för svar! mvh Hilma.

    Skriv kommentar