Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Animerad ”Fast and Furious”-serie drar in på Netflix

Datum: 06/06/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Den populära filmserien ”Fast and Furious”, som fram tills nu har gett upphov till inte mindre än åtta filmer medan både en nionde och tionde film är på väg, blir nu en animerad serie på streamingtjänsten Netflix.

Det meddelar Netflix och DreamWorks Animation, som står för animeringen i serien, i ett gemensamt pressmeddelande.

Den animerade serien kommer att produceras av samma personer som de vanliga filmerna: Vin Diesel, Neal Moritz och Chris Morgan.

I den kommande serien följer man den unga tonåringen Tom Toretto, som följer i sin far Doms fotspår då han och hans vänner blir rekryterade av regeringen för att infiltrera ett kriminellt gäng som försöker att överta världsherraväldet medan de låtsas vara en del av en laglig racingliga.

Det är inte överraskande att det nu också kommer en animerad serie som är baserad på ”Fast and Furious”-filmerna, eftersom filmserien är en av de mest lönsamma någonsin. Endast ”Sagan om ringen”, ”Harry Potter”, ”James Bond”, ”Marvel” och ”Star Wars” har lyckats spela in mer pengar.

Den nionde ”Fast and Furious”-filmen får premiär på bio år 2020, medan den tionde och sista filmen landar år 2021.

Det finns för tillfället ingen information om när den animerade ”Fast and Furious”-serien kommer att ha premiär på Netflix Sverige.    Skriv kommentar