Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

80 Netflixfilmer får premiär under 2018

Datum: 29/11/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Nyligen la Netflix fram räkenskaper för de senaste tre månaderna och även om den amerikanska streamingtjänsten fortsatt har stor medvind och fick 4,4 miljoner nya medlemmar så var det en annan nyhet som tog all uppmärksamhet.

Netflix kunde nämligen avslöja att de under nästa år kommer att använda hela 8 miljarder dollar på filmer och serier under 2018. Det är 1 miljard dollar mer än förväntat.

Det enorma beloppet ska bland annat användas på 80 exklusiva spelfilmer.

“De kommer vara av olika karaktär: från Sundance-million-hits till något som är mycket större som den kommande filmen ‘Bright’ med Will Smith i huvudrollen,” lät det från Ted Sarandos, innehållschef hos Netflix, under offentliggörandet av räkenskapen här för leden.

‘Bright’ är en futuristisk actionfilm som är regisserad av David Ayer (Training Day) och har ett prismärke på mer än 90 miljoner dollar. Filmen får premiär på Netflix Sverige den 22. december.

Ted Sarandos ledde också uppmärksamheten på Martin Scorseses kommande gangsterfilm ‘The Irishman’, som Netflix också har köpt de exklusiva rättigheterna till. Den har en budget på mer än 100 miljoner dollar, som bland annat täcker löneutbetalningen till Robert De Niro som har huvudrollen.

Bara i löpet av de senaste tre månaderna har Netflix haft premiär på 8 originalfilmer bland annat komedin ‘Naked’ med Marlon Wayans, dramat ‘To The Bone’ med Lily Collins och ungdomsrysaren ‘Death Note’.

Med de 4,4 miljoner nya medlemmarna har Netflix nu 104 miljoner betalande medlemmar över hela världen.    Skriv kommentar