Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

17 nya avsnitt av Arrested Development på väg

Datum: 25/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

arrested-development-sæson-5-netflix-danmarkÄven om det tidigare bekräftats av Netflix och Will Arnett, så har det länge varit tvivel om det skulle komma nya avsnitt av komediserien Arrested Development. Nu har ryktena dock startat igen eftersom seriens producent Brian Grazer nyligen sagt att 17 nya avsnitt av Arrested Development är på väg. Det skriver Variety.

I en podcast uttaler Brian Grazer; “Jeg älskar Arrested Development, men det blev aldrig en stor succeé. Men serien har en lojal fanskara. Vi gör därför 17 nya avsnitt, så var redo för mer Arrested Development.”

Det finns dock ingen information om när vi kan förvänta oss att se de nya avsnitten på Netflix Sverige eller om alla de ursprungliga skådespelarna kommer medverka i den nya säsongen.

Så sent som i augusti 2014 bekräftade Ted Sarandos, innehållschef på Netflix och en av seriens skådespelare Will Arnett att det kommer komma en ny säsong, men det verkar som om det fortfarande är osäkert.

Streamingtjänsten Netflixåterupplivade Arrested Development år 2013 och gjorde en säsong 4. Den nye säsongen blev dock blandat mottagen bland annat för att seriens skådespelare inte var samlade i alla avsnitt. Skaparna har tidigare meddelat, att det beror på de många konflikter som varit med att få datum att passa. Flera av seriens skådespelare kan räknas in bland annat Jason Bateman, Will Arnett, David Cross och Michael Cera. Skådespelare som sedan du tre ursprungliga säsongerna har fått igång sina karriärer.    Skriv kommentar