Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

What / If

Datum: 24/05/2019 | 1 kommentar Nya filmer

Premiär: 2021–
Genrer: Animation, Action, Adventure
Regissör: N/A
Medverkande: Jeffrey Wright, Terri Douglas, Matthew Wood
Land: United States
Språk: English
IMDB-karakter: 7.4

Handling: En idealistisk forskare och hennes man är i desperat behov av pengar till sitt uppstartsföretag, så de sluter en märklig överenskommelse med en mystisk investerare.Se What / If på Netflix Sverige

Hitta flera nya filmer och serier på Flixfilmer.seWhat / If hade premiär på Netflix Sverige den 24. maj, 2019. Från detta datum går det oftast 6-12 månader innan What / If kan tas bort från streamingtjänsten eller om det kommer nya avsnitt – om titeln är en serie. Detta är bara vägledning och baserat på erfarenhet.

Notera vänligast att ovanstående information till What / If är automatiskt genererad och det är därför inte säkert att titeln fortfarande finns tillgänglig på Netflix Sverige. Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Nästa nyhet på Netflix »


1 kommentar til What / If

  1. Juha T - kl. 08:34, 26-05-2019:

    På nittiotalet fanns en film som hette “ett oanständigt förslag” med Demi Moore där en manlig miljonär erbjöd ett par mycket pengar för att få ligga med kvinnan.
    Samma storyline här.

    En idag mycket, för mycket, vanlig åkomma är att göra om gamla filmer där man byter ut den manliga karaktären mot en kvinnlig (eller någon från en minoritetsgrupp, oftast svart) i en film. Vad man får är en kvinna (eller svart) som försöker kopiera en “vit man” Lägg sen till rädslan för twitterdrevet så lägger man till representanter från minoritetsgrupper så att de kan få känna sig “representerade”. Gillar du sånt så är denna serie för dig.

    Skriv kommentar